Doekkleuren leverbaar in Tibelly doeksoorten PDF
Ga naar actie 3 Semi-cassette Populair type Rhodos. Robuust zware kwaliteit terrasscherm
Ga naar actie 1 Ibiza limited edition met extra korting!
Het Gooi knikarm zonnescherm is de nieuwe instapper onder de terrasschermen en helemaal van deze tijd. Bij het ontwerp van het Gooi knikarm is extra aandacht besteed aan “value for money”. Zo is er een sterk ontwerp neergezet, bestaande uit kwalitatief goede materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het Gooi zonnescherm is leverbaar in crèmewit (Ral 9001)  en structuur lak ral 7016. Het Gooi knikarmscherm wordt bediend door een ASA ETR-A- motor  inclusief één handzender Go 1. De maximale breedte van Rio is 550 cm bij een uitval van 250 cm of 300 cm . Bij het Gooi zonnescherm van 4500 mm en 5000 mm breed wordt een extra muursteun meegeleverd.
Tibelly®doeken
De Tibelly®-collectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet en een rijke schakering in uni’s, blokstrepen en fantasiedessins. Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. Tibelly®-doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat de kleurharsen worden toegevoegd tijdens de productie van de vezel. Het doek krijgt zo een uitzonderlijke kleurechtheid. Doordat het doek een extra water- en vuilafstotende nabehandeling krijgt is het onderhoud heel eenvoudig.
Keuze uit maar liefst 95 doeken
Ga naar actie 2. Het Gooi knikarm zonnescherm. Semi cassette.
We zijn meer dan 20 jaar actief op de zonweringsmarkt als fabrikant en inkoop van geselecteerde zonweringsproducten.
Kwaliteit voor de scherpste prijzen vanwege onze levering rechtstreeks af fabriek zonder dure vaste kosten en waardoor we voordeliger kunnen aanbieden
!
Showroom/Fabriek op afspraak!
Neem contact met ons op of verstuur offerteformulier!
Showroom/Fabriek op afspraak!
Nijmeegsebaan 88 B
6564 CH Heilig Landstichting
Tel:  024 3541413
E: in
fo@zonweringaanbiedingactie.nl
W: www.zonweringaanbiedingactie.nl
ACTIE
Voorjaarsprijzen
- 25%